Šešelj s petokrakom na glavi! Iz Kine s ljubavlju! Ima li kod radikala “O” od opozicije?

seselj0

Foto: Facebook

Po društvenim mrežama uveliko se deli i komentariše fotografija jednog od sinova Voje Šešelja, Aleksandra Šešelja.

Naime, na toj fotografiji, Aleksandar ima na glavi kapu sa petokrakom.

seselj1

Foto: Facebook

Fotografija je nastala u Kini, za vreme njegovog boravka tamo i nije nam poznato kako je stariji Šešelj reagovao na šalu sa  petokrakom, ali to je najmanje bitno.

Bitan je razlog boravka Aleksandra Šešelja u Kini i to, da li je bio turistički o njegovom trošku, ili o trošku građana Srbije?  

Među fotografijama prilikom posete Kini, nalazi se i fotografija sa Nikolom Rajačićem, funkcionerom SPS-a i članom Saveta za spoljnu politiku, medjunarodne odnose i regionalnu saradnju, koji se nedavno pohvalio diplomom “čuvene” “Diplomatske akademije”, pa sve ukazuje na to da mlade nade srpske diplomatije nisu trošili svoj mukom zarađeni novac, već su njihovo zezanje platili građani Srbije, baš oni koji već treću deceniju ćute i trpe iste bitange, bagru i ološ. 

seselj-nikola-rajicic

Aleksandar Šešelj I Nikola Rajačić u opuštanju posle napornog dana i borbe za  Srbiju , Foto: Facebook

Iznenađujuća ili nije, je dobra saradnja radikala i socijalista, posebno zato što radikali i dalje pokušavaju da se predstave kao opoziciona stranka. 

Posle fotografija Šešelja juniora, koje vam predstavljamo i društva u kome se nalazi, može li iko poverovati da je SRS opoziciona stranka i Vojislav Šešelj opozicionar, ili je on ipak nažalost samo politikant i trgovac, koji je dobro naplatio i naplaćuje svoje usluge.

seselj-maric

Na ovoj slici vidimo Aleksandra u društvu nekadašnjeg novinara, koji danas radi kao PR i dadilja starleta, pevaljki i Aleksandra Vučića. Šta je on tražio u Kini i da li se i Marić sprema za diplomatiju, javićemo čim budemo saznali.

seselj-karic

Ovde je Aleksandar sa čuvenim Đanijem, te nam daje na znanje kakav je njegov muzički ukus, ali zanimljivo je da se u desnom uglu nalazi i Dragoljub Karić, brat Bogoljubov, a poslanik vladajuće koalicije. Da li je i ova fotografija iz Kine, ne znamo, ali znamo da kod naših političara nema ni morala, ni principa, ni dostojanstva, sve je kod njih dozvoljeno, može svako sa svakim i laž i prevara su im osnovna sredstva za rad.

I na kraju, da iver ne pada daleko od klade govori post Aleksandrov na svom profilu u kome je boravak predsedničkog kandidata Vuka Jeremića u Batajnici, prokomentarisao rečima:

“Pa dolaziš mi pod mač”

seselj-jeremi

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s