“Vučić je Siniša Mali, Vučić je Rističević… Ovo je zemlja koju je Vučić stavio u džep” – Borko Stefanović

Stefanović: Politika opozicije previše slična Vučićevoj

Autor teksta: Jelisaveta Ćirilović

“Opozicija deluje razjedinjeno i bezidejno. Imaju politiku previše sličnu Vučićevoj i imaju kadrove koji su već odslužili svoje”, kaže Borko Stefanović, lider Levice Srbije.

borko

Foto: Screenshot/ N1

Kaže da će podržati opozicionog kandidata ili kandidate, i dodaje da su Vuk Jeremić i Saša Janković “sto hiljada puta bolji od bilo kog naprednjačkog kandidata”.

“I jedan i drugi kandidat su nam jednako dragi i jednaku toplinu osećamo prema njima. Nema potrebe da se Levica utrkuje kome će dati podršku, ako ta podrška nije potrebna. Možda nekima i smeta naša podrška, pošto smo drugačiji”, kaže Stefanović.

“Boris Tadić i ja smo posle pet godina popili kafu. Pričali smo o političkoj situaciji. Nismo razgovarali o kapitalnim stvarima. Bilo je interestantno”, kaže Stefanović.

Kaže da je moguće da se dese još neki sastankci sa predsedničkim kandidatima. Dodaje da mu je žao što opozicija nema jednog kandidata.

“Opozicija nije mogla da se dogovori jer nije ni pokušano. Bio je samo jedan sastanak. Stranke su se same dogovarale, i to one koje su za sebe mislile da su jako velike, a suštinski jako su male. Svi su hteli da izguraju svog kandidata, i onda su se podelili između Saše Jankovića i Vuka Jeremića”, kaže Stefanović.

NASTAVITE SA ČITANJEM OVDE

Izvor: N1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s