Još mu verujete? “Ko je platio više… njima će novac biti vraćen ili će manje platiti u narednim mesecima” Verujte i dalje NOVI STRUJNI UDAR NA GRAĐANE!

I ZA JANUAR ASTRONOMSKI RAČUNI

Novi strujni udar na građane!

Autor: J. Nikolić – I. Filić

Ugledavši januarski račun za struju brojni građani Srbije ponovo su se uhvatili za glavu!

brojilo-struja-ilustracija-1000x555

Foto: Cdm.me

Uprkos obećanjima Elektro privrede Srbije (EPS) da će biti obeštećeni svi oni koji su dobili nerealno visoke račune za decembar, ovih dana mnogi potrošači su se zaprepastili zbog još veće cifre za januar.

Iako je pojedinima za poslednji mesec u 2016. godini račun bio veći i za 100 odsto, očekivali su da se greška ispravi, međutim prevarili su se i o tom problemu obavestili redakciju “Alo!“

Milena Nešević (29) iz Beograda nadala se da će joj januarski račun za struja biti barem 2.000 dinara manji, ali je ostala šokirana kada je videla iznos za 2.000 dinara veći.

– Moj suprug i ja smo za decembar mesec dobili račun 9.700 dinara. S obzirom da se grejemo na struju očekivali smo veću cifru, ali smo se ipak iznenadili. Još veći šok je usledio kada smo dobili račun za januar u iznosu od 11.440 dinara, jer smo u poređenju sa istim periodom iz prethodnih godina plaćali najviše 8.500 dinara. Grejemo se, koristimo bojler, šporet i palimo mašinu u satima jeftine struje. Besmislica je da dvoje ljudi, bez dece, u 30 kvadrata potroši 1.370 kilovata!? Ma čak i da nam je sve bilo uključeno po ceo dan, nemoguće je da toliko potrošimo – ističe Neševićeva.

NASTAVITE SA ČITANJEM OVDE

Izvor: Alo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s