Toma uspostavio vezu sa Twiterom, a da li se sprema za penziju? Koji će spot DJ Vučić pustiti?

U ime američkog naroda, predsednik SAD Donald Tramp čestitao je svom srpskom kolegi Tomislavu Nikoliću Dan držžavnosti, 15. februar.

Nikolić se, očekivano, zahvalio Trampu na čestitkama povodom predstojećeg praznika, između ostalog i preko drušvene mreže Tviter, koju Donald Tramp svakodnevno koristi.

Podsećamo da je pre par godina, gostujući u emisiji ” Upitnik” na RTS-u, predsednik požalio o problemima koje ima sa društvenim mrežama:

“Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar“ i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt kad se kaže šta želiš da kažeš“, izjavio je predsednik Srbije, dok su gledaocu ostali u čudu, ne shvatajući poentu društvenih mreža i njihovu vezu sa Tomislavom Nikolićem! – pisao je Kurir o toj izjavi.

1pol-toma2mala

Foto: Ilustracija, Novosti.rs

Drago nam je što je napokon veza između Twitera i našeg predsednika uspostavljena, ali nas brine što je u tvitu iskoristio formulaciju “narednih meseci” a ne, recimo “godina”, s obzirom na to da je njegovom američkom kolegi tek počeo predsednički mandat.

Istina je da Nikoliću mandat uskoro ističe ali, da li je ovo znak da ne treba da očekujemo da će se ponovo kandidovati?

screen-shot-2014-05-29-at-2-13-40-pm-e1401366005282

Foto: Tracara.com, screenshot Tv Pink

Kako piše Blic, Vučić je snimio čak tri različita predizborna spota: u jednom podržava Nikolića, u drugom je scenario takav da se lično kandiduje, dok je uradio jedan koji može da se emituje bez obzira na to ko će biti kandidat – navodi jedan od bliskih saradnika Aleksandra Vučića.

TOMISLAV NIKOLIC

Foto: Vreme

Jutarnji Glasnik/ M.A.M.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s