Kreće politička žurka u Krajini – Boško Ničić obećava: Zaječar ne sme više da bude izvoznik radne snage, da nam deca odlaze…

marina-i-bosko-nicic

Ničić: Zaječar ne sme više da bude izvoznik radne snage, da nam deca odlaze u Slovačku, Austriju, Nemačku…

Danas je u prostorijama Pokreta za Krajinu u Zaječaru održana konferencija za novinare na kojoj je Boško Ničić lider Pokreta potpisao deklaraciju o saradnji, zajedničkom delovanju i zajedničkom izlasku na lokalne izbore 2017. godine sa Marinom Milić koja nastupa ispred Grupe Građana „Za naš Zaječar -Marina Milić“.

Na konferenciji je rečeno da će Pokret za Krajinu i GG „Za naš Zaječar – Marina Milić“ za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru oformiti zajedničku izbornu listu pod nazivom -BOŠKO NIČIĆ-POKRET ZA KRAJINU.

„Mi smo napravili listu od 50 odborničkih kandidata, od čega je 17 žena i 33 muškarca, prosek godina je 43, 5. Od toga završenu  visoku i više škole imaju 20 kandidata, sa srednjom školom ih je 23, imamo 2  penzionera i 5 poljoprivrednika. Najmađi odbornički kandidat ima 26 godina, najstariji 70 godina. Do sada su odborniči kandidati sakupili 3 864 potpisa, ostalo je još 3,4 kandidata i očekujemo da sa njihovim potpisima taj broj dostigne cifru od 4 000.  Ono što nama predstoji je drugi krug prikupljanja potpisa i podrške za naš Pokret i nadamo se mnogo većoj cifri“, najavljuje Boško Ničić lider Pokreta za Krajinu

Ničić naglašava da su aktivisti već na terenu, i da na taj način šire ideju Pokreta.

„Zaječar ne sme više da bude izvoznik radne snage, da nam deca odlaze u Slovačku, Austriju, Nemačku. Moraju da se stvore uslovi da počnu da rade preduzeća koja će im pružiti dobre uslove. Takođe, poljoprivreda će imati značajno mesto u našem programu, makar na uštrb mnogih drugih stvari koje su bile ranije. Moramo stvoriti ozbiljan agrarni fond“, naglasio je Ničić.

Izvor: Radio Magnum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s