POLITIČKA SAPUNICA IVICE I DIJANE: Od davanja do izdaje, od Vučića do Jeremića

Dačić: Dijana, sve sam ti dao, a izdala si me!

Bivša predsednica Izvršnog odbora SPS-a koja je sada otvoreno drži stranu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Dijana Vukomanović, osula je žestoku paljbu po svojim dojučerašnjim prijateljima socijalistima i samom lideru stranke. Ivica Dačić joj poručuje da je izdajnik i podseća je da je glasala za Aleksandra Vučića kojeg takođe napada!

624403_tan2016-12-7-15201215-0_f

Foto: Tanjug, Predsednik SPS-a Ivica Dačić

Od kako je podržala Jeremića, Dijana Vukomanović znatno je zaoštrila retoriku prema SPS-u i Ivici Dačiću za kojeg je rekla da igra ruski rulet podrškom zajedničkom kandidatu na predsedničkim izborima i da time žrtvuje i ugled i opstanak cele stranke. Ona je takođe rekla i da “Vučić ne veruje Dačiću ni kada mu darove nosi”.

– Po prvi put u istoriji stranke, SPS neće imati svog kandidata za predsednika Srbije. Time se socijalisti stavljaju u vazalini odnos prema SNS-u, premda imaju iskustvo koliko je bila pogubna direktiva Miloševića iz Haga da socijalisti podrže Šešelja na predsedničkim izborima – ocenila je ona, a onda otkrila zašto je u stvari napustila stranku.

– Iz SPS-a sam izašla jer nisam više htela da učestvujem u teatru apsurda i Dačićevom kursu rijaliti-politike. Umesto da se vodi ozbiljna politika, u SPS-u je ojačala rijaliti-frakcija i ona uveliko doprinosi padu rejtingu socijalista – rekla je ona.

Dijanin dojučerašnji šef u SPS-u i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ga je Vukomanovićeva izdala i da je on nju stvorio.

– Sramota me je da pričam o Dijani, ona je moj izum. Sve sam joj dao, a ona me je izdala. Ja sam je izmislio. Bila je šef poslaničkog kluba kada smo podržali Aleksandra Vučića. Pogledajte šta je tada govorila, a šta priča sada. Kada je lagala, pitanje je sad? – kaže Dačić.

Izvor: Vesti online

Advertisements

One thought on “POLITIČKA SAPUNICA IVICE I DIJANE: Od davanja do izdaje, od Vučića do Jeremića

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s