Molim Vučića da manje radi, jer će Srbija bolje da živi – Velja Ilić

Ilić: U Vladi neverovatna nesloga, svi ministri posvađani

ilic2

Foto: N1

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je da ta stranka još nije odlučila koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima, ali da to “sigurno neće biti Aleksandar Vučić”. On je rekao da u Vladi postoji nesloga i da su ministri posvađani, zbog čega ocenjuje da će uskoro biti i parlamentarnih izbora.

“Vučić je pet godina na vlasti i za to vreme samo priča bajke, bavi se razbijanjem stranaka, progoni neistomišljenike. Vučić je majstor za kampanje i on samo ide iz jedne u drugu kampanju i pokazuje pred narodom kako mnogo radi. Ja ga molim da manje radi, jer će Srbija bolje da živi. Što on više radi, mi živimo sve gore“, rekao je Ilić na sednici Glavnog odbora u Čačku.

On je pozvao opoziciju u Srbiji da pronađe jednog kandidata za predsedničke izbore i da ga svi podrže, jer samo tako ima šanse za sigurnu pobedu.

“Svi u jednu kolonu i promena će biti”, rekao je Ilić.

Predsednik NS smatra da će uskoro biti održani i parlamentarni izbori jer, prema njegovim rečima, u aktuelnoj Vladi Srbije postoji “neverovatna nesloga”, svi su ministri posvađani i niko ne sme ništa da kaže Vučiću, jer “on voli samo one koji ga tapšu po ramenu”.

Govoreći o funkcionerima koji su napustili NS, Ilić kaže da su oni bili vrbovani i da im je to oprostio, ali da “ne zna da li će oni moći sami sebi da oproste”.

Izvor: N1

Advertisements

2 thoughts on “Molim Vučića da manje radi, jer će Srbija bolje da živi – Velja Ilić

  1. Веља Илић – јавно се хвалио како је из Мађарске испод јакне носио свежњеве новчаница, којима је подупиран пад режима “Слободана Милошевића”. као да С.М. није био легитимно изабрани предсједник наше државе. О крадуцкању, нећу ни да говорим. Зато, господине Бранко, ценим вас ипак као интелектуалца и писмена човјека. Овај чланак вам ни у чему не служи за дизање рејтинга, не улазећи уопће у његов садржај. Знате како каже народ: Некад је важно и ко пише.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s