SIN IGORA MIROVIĆA:”Ko nema za hleb nek jede kolače” – On ima kolače. I sve ostalo. Ima stan, auto, novac, skupa odela… – PREDRAG POPOVIĆ

mirovici

Izvor: (predragpopovic.wordpress.com) Facebook/ Miloš Mirović, Mirovic Igor Novi Sad 27 04 2015 Photo Radivoj Hadzic

Sin Igora Mirovića, naslednik prošlosti koja traje

Piše: Predrag Popović

Na srpskoj političkoj sceni još se nalaze sablasni simboli mračnih devedesetih. U vreme ratova, sankcija i inflacije, dok su normalni građani ubijani i pljačkani, oni su se obogatili. Kasnije su se transformisali u posleratne profitere, pa opet vladaju žrtvama svojih krvavih avantura. Njihovi najsramniji reprezenti sad su u najboljim godinama, puni snage, para, moći i pohlepe. Da Srbija ne izađe iz prošlosti koja traje, oni pripremaju sledeću generaciju bahatih parazita.

To vrlo plastično ilustruje primer Miloša Mirovića, sina Igora Mirovića, aktuelnog predsednika Vlade Vojvodine.

kolaci-i-hleb-copy

Nastavite čitanje na: predragpopovic.wordpress.com

Advertisements

3 thoughts on “SIN IGORA MIROVIĆA:”Ko nema za hleb nek jede kolače” – On ima kolače. I sve ostalo. Ima stan, auto, novac, skupa odela… – PREDRAG POPOVIĆ

 1. Setite se oni koji žele i mogu (a da nisu deo SPS/SRS-N “stvarnosti” koliko je malo (ništa) vredelo ubeđivanje, razotkrivanje i hvatanje bande iz 90-tih sa rukom u pekmezu, kada su njihovi glasači a naše kobajagi komšije i “prijatelji” sugrađani u pitanju. Naprotiv, posle svakog dokaza i evidentnih prevara i manipulacija te “uspešnih akcija izgradnje i reformi” Oni su još glupavije i tupavije pristajali uz “politiku razvoja ratom” uz uvrede, denuncijacije i slanje na ratiste upravo onih koji su protiv rata bili. Tako su hranili i čuvali zlo i koristili takve okolnosti ne samo za pljačku nego i za izivljavanja nad svim građanima i posebno onim što bi trebalo da budu najvažnije institucije demokratke slobode a najpre za uništenje Skupštine. Sada je to doslovno ponovljeno, sa ako je to moguće još gorim zborom za potporu. Nepismena i prosta, glupa i nevaspitana, zalud skolovana svetina delegirala je u vlasti sam skart i ništarije, zlo i naopako “osposobljen” samo a destrukciju, laž, obmanu i pomamu kada su “neprijatelji” u pitanju. Sve to vodi i do istovetnog ishoda, rata i konačnog pustošenja. A oni ce kao i Sloba kada polovni Migovi popadaju, odmah proglasiti pobedu.

  Like

 2. Vlasnici Avenije mb (ukucajte u googl)… se hvale da ih štiti tata ove “tatine bebice”.

  U pitanju je zloupotreba zakona na oko 30 % Srbije, ugrozavanje zdravlja stanovništva, zloupotreba javnih nabavki, ubijanje i zlostavljanje životinja, nenamensko trošenje budzetskih sredstava, i da ne nabrajam.. Novinari ćute,,, odbijaju da objave vesti, posedujemo dokumenta.
  Uprava za veterinu ih štiti, vet. inspektori su nemoćni, dobijaju naredbu od svojiih nadredjenih da “gledaju kroz prste”
  https://www.facebook.com/notes/aleksandra-dudi%C4%87/pismo-novinarima-u-vezi-avenije-mb/1290346767688186

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s