ZORAN KESIĆ U DONJEM DOMU BRITANSKOG PARLAMENTA! Šta se krije u njegovom pismu Kraljici? Kesić dobija plemićku titulu?

kesic__1_

Foto: Zoran Kesić

Autor i voditelj emisije “24 minuta” večeras gostovao u Londonu

Kesić nasmejao i Britanski parlament

Zoran Kesić, autor i voditelj emisije “24 minuta”, gostovao je večeras u Britanskom parlamentu u Londonu na tribini u organizaciji Srpskog Siti kluba.

U publici su mahom bili predstavnici srpske dijaspore iz Engleske.

-Sala je bila puna kao da se raspravlja o Brexitu, ali je broj mesta bio ograničen inače bi ih bilo mnogo više. Bilo je, naravno, pregršt smeha i dobrog raspoloženja. A Kesić je na početak tribine kasnio 24 minuta – preneli su na društvenim mrežama neki učesnika tribine na kojoj je popularni šoumen govorio o situaciji u Srbiji, slobodi medija, te ulozi dijaspore u procesima u Srbiji.

U paralment je ušla i šolja, zaštitni znak kultne emisije TV B92, koja je sve vreme stajala na pultu u jednoj od sala najvišeg zakonodavnog tela Velike Britanije.

-Srpski Siti klub povremeno u Britanski parlament dovodi njima zanimljive ljude iz Srbije, pa eto pozvaše i mene. Bila mi je posebna čast što sam govorio u sali Donjeg doma Britanskog parlamenta. Poslao sam i pismo Kraljici, ali nikako da mi odgovori, mada i dalje očekujem da me pozove – rekao je Zoran Kesić za Danas.

Serijal “Na kafi sa..” održava se od 2013. godine i do sada je organizovano 11 gostovanja. Cilj serijala je da se članstvu Kluba i svim zainteresovanima predstave najuspešniji profesionalci iz Srbije koji rade u Velikoj Britaniji i Srbiji, kako bi se bolje upoznali sa trenutnim dešavanjima u oblasti iz koje dolaze. U Britanskom parlamentu pre Kesića govorili su i Olja Bećković, Danica Vučenić, Saša Janković, Žarko Trebješanin, Stevan Flipović, Milica Delević i drugi.

Izvor: Danas/ Piše: K.Z.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s